Spoštovane stranke! Za vas 18. 5. odpiramo vrata sprejemnih pisarn na vseh lokacijah. Prosimo, da pred obiskom preverite spremenjen delovni čas. Toplo vabljeni.
NUJNO OBVESTILO! Preberi več..
Spoštovane stranke! Za vas 18. 5. odpiramo vrata sprejemnih pisarn na vseh lokacijah. Prosimo, da pred obiskom preverite spremenjen delovni čas. Toplo vabljeni.

Visoka strokovna šola

 • Odločitev za izobraževanje ni lahka. Pridobivanje znanja je izkušnja, ki nas zaznamuje za vse življenje. Vpišite se v visoko šolo, ki spoštovanje, prijaznost in prilagodljivost postavlja na prvo mesto. Postanite diplomirani okoljevarstvenik BB, kjer študente poznamo tako po imenih kot obrazih. Pričakujemo vas prijazni organizatorji izobraževanja. V največji možni meri bomo upoštevali znanja, ki jih prinašate s seboj, ter dokončane in nedokončane šole, ki ste jih morda že obiskovali. Napredujete lahko hitreje, kot je predvideno v urniku. Predavanja so zanimiva, predavatelji povezujejo teoretična izhodišča s spoznanji, pridobljenimi v praksi in na terenu ter k temu spodbujajo tudi študente. Udeležba na predavanjih ni obvezna, jo pa toplo priporočamo. Večina gradiva je dostopna v spletnih učilnicah, tako da lahko študirate tudi doma in se samostojno pripravljate na izpite. Poleg tega je v šolnino všteto trikratno opravljanje enega izpita in članstvo v šolski knjižnici. Na vseh lokacijah je možno brezplačno parkirati. Predavatelji z dolgoletnimi strokovnimi in predavateljskimi izkušnjami predavajo zanimive teme s področij: varstvo okolja, trajnostni promet, energetika, ravnanje z odpadki, prostorsko načrtovanje, zakonodaja in spremljajoče stroke. Večina je zaposlena v uglednih slovenskih oziroma mednarodnih družbah in na pristojnih ministrstvih. Poskrbijo, da študenti dobijo zanimive in aktualne informacije ter trajnostno znanje. Predavanja popestrijo z modernimi tehnikami in metodami, njihovo predavateljsko delo je usmerjeno v reševanje problemov. Z veseljem sprejmejo skupine študentov v svojem delovnem okolju, organizirajo študijske ekskurzije in kot mentorji usmerjajo diplomante do srečnega konca – zagovora diplomske naloge.

 • Varstvo okolja

  Okoljevarstvenik je poklic, ki ga odlikuje naravnanost v prihodnost. Spoznali boste, kako ustvarjati dobre pogoje za človekovo zdravje, počutje in kakovost posameznikovega življenja ter ohranjanje biotske raznovrstnosti. Študij varstva okolja omogoča kompromis med varovanjem okolja in sodobnim tehnološkim napredkom tudi v praksi.

  Naučite se analizirati in prepoznavati trende v Evropi in svetu, celovito obravnavati dogajanje z okoljskega področja ter spremljati razvoj s področja trajnostnega razvoja.

   

  Informacije:

  Telefonska številka: 031 375 790 ali 04 280 83 04

  Elektronski naslov: referat@bb.si

  3 years VI/2 30. 9.
Loading...